torsdag 7 juni 2018

Information från elever

Nedan följer information från elever i 5A:

"Hej!
Här kommer lite info inför klassfesten, fredagen den 8 juni.
Det alla kommer behöva ha med är, något att sova på t.ex. sovsäck med liggunderlag eller en luftmadrass osv, Tandkräm och tandborste, pyjamas eller vad man vill sova i och kläder till lördagen.
Först kommer alla mötas vid max kl 16:00, sedan så ska vi gå till Saga O’s hus på Kastanjevägen 23 och bakom huset är där vi ska sova i ett stort partytält, vi lägger in våra saker i tältet eller Saga O’s uterum och efter det så har vi i skolan gjort
grupper om vilka som ska köpa mat, godis och dricka och även vart sakerna ska köpas.
De som ska köpa godis cyklar till hajen, dem som ska köpa mat blir skjutsade med bil till hajen av Agnesas mamma lite senare pågrund av jobbtider, dem som ska köpa dricka blir skjutsade till Ö’B av Saga O’s mamma.
Klara’s och Saga C’s pappor kommer sova i tältet så det kommer att finnas vuxna på plats. Saga O’s mamma kommer vara med på dagen och lite av kvällen. Om det är några fler föräldrar som kan vara med och fixa mat och grillning så får gärna fler vuxna vara med på kvällen, och så kan man åka hem om man inte vill sova över de gäller både dom vuxna och barnen.
Om man behöver gå på toa så finns det hos Saga O och Klara.
Kl 01:30 ska de vara hyfsat tyst pågrund av att de finns annat folk i närheten och så att man inte springer runt och gapar och ropar.
Vi kommer ha lite lekar som t.ex. kubb, fotboll och krocket.
På lördagen är det vissa som vill äta frukost på McDonald’s så ta med pengar om det skulle vara så, annars kan man åka hem och äta frukost hemma.
Vi kommer att ha alla föräldrarnas nummer ifall det är eller händer något under kvällen eller natten.
Alla ska bli hämtade kl 11:00 om det är så att ingen vill bli hämtad tidigare eller om man skulle äta frukost på McDonald’s.
Om ni har några andra frågor så ringer ni
Klara’s pappa: 0706519360
Saga C’s pappa: 0703220143
Saga O’s mamma: 0721822534
Mvh Klara, Saga C och Saga O!"

Tack!

Femmornas fanbärare i år Ett hjärtligt tack för blommor och alla fina presenter som vi fick idag! Ta nu vara på sommare...