fredag 8 juni 2018

Vecka 24

Då var det dags för sista veckan innan sommarlovet!
Avslutningen är fredagen den 15 juni klockan 9.00 - ca 10.00 i WIC-hallen. Eleverna samlas på morgonen i klassrummet 8.10 sen går elever+pedagoger gemensamt ner. Efter avslutningen återsamlas vi i klassrummet för farväl innan sommarlov.

I SO har vi i veckan diskuterat lag och rätt - hur går en rättegång till, hur ser våra lagar ut, vad finns det för straff, vad har vi för rättigheter och skyldigheter.

I Engelska har vi fortsatt öva på menings-uppbyggnader och texter, där elever på engelska har fått beskriva bilder som de själva ritat.

På idrotten har det varit freesbe-golf och bränboll (för att träna upp eleverna så att det blir en jämn kamp under matchen kommande torsdag!)

Måndag 11 juni besöker vi Håstensskolan 10.00 - 12.00. Processen med klasslistorna verkar tyvärr dra ut på tiden då Håstensskolan ej hunnit klargöra dem.

Tisdag 12 juni åker skolans 5:or på bussresa till Äskhults by i Kungsbacka kommun. Från skolan kommer eleverna få pastasallad till lunch. Ta med dryck, liten fika, bestick och tallrik (något att äta ur).

Torsdag 14 juni. Traditionsenlig brännbollsmatch för 5:orna mot skolpersonal. Därefter tårta.
Under eftermiddagen bär vi ner saker till skolavslutningen.

Fredag 15 juni. Skolavslutning.

Mikael och Kicki tackar för sig som klassföreståndare för 5A! Det har varit en härlig tid med klassen och vi önskar eleverna all lycka och välgång i framtida äventyr!

Följande gäller för 5A vecka 24:

Måndag: Besök på håstensskolan 10.00 - 12.00

Tisdag: Utflykt till Äskhults by. Medtag tallrik, bestick, dryck och fika. Eleverna bjuds på pastasallad.

Onsdag: Bild

Torsdag: Brännbollsmatch och tårta.

Fredag: Skolavslutning - samling 8.10 för elever i klassrummet, gemensam promenad till avslutning i WIC-hallen 9.00 - ca10.00. Därefter återsamling i klassrummet.

Trevlig helg!

Tack!

Femmornas fanbärare i år Ett hjärtligt tack för blommor och alla fina presenter som vi fick idag! Ta nu vara på sommare...